Met een overzet zonnebril met polariserende glazen heb je niet alleen een zonnebril die er goed uitziet, maar ook nog eens zorgt voor ultiem kijkcomfort! De meeste overzet zonnebrillen zien er alleen maar leuk uit, maar daar houdt het dan ook eigenlijk wel bij op. Overzet zonnebrillen zijn in de eerste plaats bedoeld om je ogen te beschermen tegen fel licht en schadelijke UV-straling.

Voordelen van een overzet zonnebril

Overzetbril Dark Havanna

Is de overzetzonnebril makkelijk over je bestaande bril heen te plaatsen?

Wanneer je een overzetzonnebril gebruikt houd je je eigen bril gewoon op. De overzetbril schuift eroverheen zonder dat hij het montuur of de glazen raakt waardoor er geen risico van beschadiging is. Een overzetzonnebril past over bijna alle brillen heen. Onze overzetzonnebrillen zijn zeer licht in gewicht waardoor je bijna niet merkt dat je ze draagt. De overzet zonnebrillen sluiten mooi aan bij de contouren van je gezicht, waardoor je ook geen last hebt van licht dat langs je bril binnenvalt. Fel zonlicht is voor brildragers geen pretje. En een gewone zonnebril past niet over de eigen bril op sterkte, die toch echt wel nodig is, omdat er anders geen scherp zicht is.

Goedkoper dan een zonnebril op sterkte?

Wil je als brildrager je ogen beschermen tegen de zon dan sta je voor een dilemma: wordt het een zonnebril op sterkte met eventueel meekleurende brillenglazen of toch een clip-on met klemhaakjes? Een zonnebril op sterkte is vrijwel nooit polariserend. Overzetzonnebrillen zijn stukken goedkoper dan een zonnebril op sterkte en net zo effectief. Onze polariserende voorzetbril wordt dan ook gezien als een van de best beschermende overzetbrillen. De voorzetbril heeft dan ook tal van voordelen. Bijna al onze overzet brillen hebben Categorie 3 en geven daarmee meer dan voldoende bescherming tegen de lichtdoorlatendheid van de zonnebril glazen. Een overzetzonnebril kopen is daarom altijd de slimste keuze, want je kunt gewoon je eigen bril op sterkte blijven dragen.

Gemak en veiligheid van overzet zonnebrillen

Zo zorgt de zonnebril er bijvoorbeeld voor, dat we heldere contrasten zien, worden kleuren natuurlijker weergeven dan andere soorten zonnebrillen en is er in veel gevallen sprake van een verminderde oogvermoeidheid met een voorzet zonnebril. Ga voor het gemak en veiligheid en kies een overzet zonnebril met polariserende glazen. Je zet de overzetbril gewoon over je gewone bril op sterkte heen en klaar! Naast het behouden van je sterkte is het draagcomfort ook een groot pluspunt van deze overzetzonnebrillen.

De maten van een overzet zonnebril, waar moet je op letten?

De meeste overzet zonnebrillen passen over brillen met standaard monturen, maar bij een bril met een uniek montuur kan het wat lastiger worden om de zonnebril te laten passen. Heb je echter een bril met een uitzonderlijk groot montuur, dan kan het zo zijn dat je overzet zonnebril hier niet zo goed overheen past. Om de goede maat overzet zonnebril te vinden, meet je bij je gewone bril de uiterste breedte en hoogte van het montuur op.

Kwaliteit van onze voorzet zonnebrillen

Al onze overzet zonnebrillen zijn van een zeer luxe en stevige kwaliteit en hebben gepolariseerde lenzen. Onze overzet zonnebril voldoet aan alle eisen wat men kan verwachten van een goede zonnebril en geeft een maximale bescherming. 100% UV - bescherming, UVA, UVB- en UVC- stralen. Onze overzet brillen zijn 100% UV-werend en bieden je ogen bovendien bescherming tegen UV-stralen die indirect of middels reflecties je ogen bereiken. Zo profiteer je met vrijwel elke gewone bril op van je eigen sterkte glazen en het comfort van je eigen op maat gemaakte bril en de functie van een goede zonnebril die rustig is aan de ogen en gepolariseerd!

Overzet zonnebrillen online kopen

Er is een ruime keus goedkope voorzetbrillen online in onze webshop te bestellen. Neem direct een kijkje bij http://overzetzonnebril.com: Vandaag besteld, morgen je overzetbril al bezorgd - Gratis!