Er wordt veel geschreven over computerbrillen en de positieve ervaringen met de computerbril. Toch lezen we ook tot onze verbazing negatieve verhalen. Deze zijn over het algemeen niet op feiten gebasseerd maar eerder op het feit dat men liever computerbrillen vanaf 300 euro probeert te verkopen. Om wat meer duidelijkheid te geven over het verschil tussen onze computerbrillen en de computerbril die je bij de opticien kunt kopen leggen we het hier uit.
Computer bril gebruikers ervaringen

Is er verschil met onze computerbril en die je bij de opticien kunt kopen?

Nee, niet echt behalve als je ogen niet dezelfde sterkte nodig hebben maar afwijkend zijn. Maar er is ook verschil als je voor een computerbril met een rayban montuur gaat. Dan betaal je extra voor het merk. Onze computerbrillen zijn zonder sterkte en op sterkte leverbaar zonder extra mogelijkheden. Je kunt er 300 euro of meer voor betalen maar je krijgt er niet iets extra's voor terug.

Van een leesbril gebruiker naar een tevreden computerbril gebruiker.

Wanneer je telkens je leesbril moet af doen als je naar de tv zit te kijken of achter je computer zit is het verstandig een computerbril aan te schaffen. Een computer bril is vergelijkbaar met een leesbril, zij het dat de bril minder sterk is. Qua sterkte zal een computerbril tussen de leesbril en een bril voor verzien in zitten. Een computerbril is daarom specifiek voor het werken met beeldschermen gemaakt en biedt goed zicht op beeldscherm afstand en ook de kortere afstanden. De vele namen geven wel aan hoe nuttig een computer bril is. Voor veel beroepen is het belangrijk dat je scherp ziet op een afstand die voor een leesbril net te ver is. Aan het eind van de dag wil je niet met oververmoeide ogen thuiskomen toch?

Ervaringen met de computerbril

Als je denkt een leesbril nodig te hebben bij het werken achter een computer dan is de kans groot dat je de hele tijd zit te turen of gebogen voor een beeldscherm zit. Een computerbril is een aanvulling op de gewone leesbril Als je moeite hebt met lezen, zal je ook vaak je beeldscherm minder goed zien. De ervaringen van onze klanten zijn dan ook over het algemeen positief. Natuurlijk stuurt er wel eens iemand een bril terug maar dat is meestal omdat men zich vergist heeft in de sterkte van de bril. Daarom is het belangrijk dat je van tevoren checkt welke sterkte je nodig hebt alvorens een computer bril bij ons te bestellen. Bij computerbril.org hebben we de positieve computerbril reacties van de laatste maanden in 2017 op een rijtje gezet.