Ray-Ban is de uitvinder van de klassieke pilotenbril. Deze pilotenbrillen worden door velen als de klassieke zonnebril voor mannen gezien. Omdat de pilotenbril al jaren meegaat bestaan er ook verschillende Aviator zonnebrillen.

Pilotenbril met blauwe glazen

Pilotenbril al meer dan 40 jaar hip

Het verhaal van Ray-Ban zonnebrillen stamt uit 1937 toen de klassieke Aviator zonnebril, destijds speciaal ontworpen voor luchtmachtpiloten, officieel werd omgedoopt in Ray-Ban Aviator. Het klassieke model heeft druppelvormige glazen, terwijl de moderne Aviator zonnebrillen vaak een wat sportiever design hebben. De groene glazen werden omhuld door goud-ogende metalen frames in een vorm die perfect aansloot bij het leger; de zonnebrillen moesten er stoer en mannelijk uitzien.

Het aviator model bestaat maar liefst meer dan 40 jaar maar is nog steeds niet verouderd. Deze bril is zowel geschikt voor de klassieke bril drager als voor de moderne brildrager. Dit zilver kleurig metallic pilotenbril model is dan ook een echte wana-have model. Omdat piloten zonnebrillen moderne klassiekers zijn, zie je er nog altijd bijdetijds uit, ook al draag je een montuur van decennia geleden. Het ontwerp van de pilotenzonnebril kwam voor het eerst opzetten in de jaren 30 van de twintigste eeuw en is sindsdien uitgegroeid tot één van de best verkopende zonnebrillen.

Sexy Pilotenbrillen

De pilotenbril is populair door de sex-appeal en het strakke design en uitstraling waardoor het een tijdloze zonnebril is die altijd stylish is. De pilotenbril heeft ook zijn grote faam te danken doordat vele grote namen de zonnebrillen hebben gedragen in hun films. Filmsterren als James Dean en Marlon Brando ervoor gezorgd dat pilotenzonnebrillen wereldwijd bekend raakten.

Bestel je pilotenbril bij pilotenbril.net

Je kan bij veel verschillende winkels goedkope piloten zonnebrillen kopen maar waar vind je nou een mooi assortiment aan goedkope pilotenbrillen die eigenlijk allemaal wel mooi zijn? Je vindt in onze webwinkel http://pilotenbril.net/ mooie unisex piloten zonnebrillen. We verkopen complete sets pilotenbrillen met verschillende monturen en kleuren glazen.

Pilotenbrillen en de Aviator zonnebrillen zijn razend populair en in vele variaties en kleuren te verkrijgen. Wanneer je op een zonnige dag naar buiten gaat kun je gegarandeerd een paar klassieke aviator pilotenbrillen spotten die in onze webwinkel zijn online zijn besteld. Retro of modern, klassieke pilotenbrillen of daar speelse versie van - onze stijlvolle zonnebrillen werken zowel in de stad als op vakantie. Een pilotenbril online bestellen doe je natuurlijk op pilotenbril.net die je heel gemakkelijk en goedkoop online kunt bestellen.